teisipäev, 25. aprill 2017

HERNE LEIVAMÄÄRE E HUMMUS POKUDE MOODI

 KEEDETUD PORGANDID, SOOL JA KÜÜSLAUK
 KEEDETUD HERNED JA KÖÖMNED
 MAITSEME KÜÜSLAUKU
 SAUMIKSERIGA KÕIK PEENEKS
 KAS PEAB VEEL PANEMA SOOLA??
 VALMIS   OOTAME SÖÖJAID
 MMM,  MIS ME KOKKU SAIME?
 MAITSEB HÄSTI
 

HERNEGA LEIVAMÄÄRE e HUMMUS
RETSEPT
0,5 L purk keedetud herneid
mõned lõigud seapõske (võib ka ilma)
3 suuremat keedetud porgandit
3 SL köömneid
3 küünt küüslauku
maitse järgi soola
värsket peenestatud tilli

Herned keeta seapõse lõikudega pehmeks. Vähem võtab aega kooritud, poolikute herneste keetmine, Võib ka ilma seapõseta valmistada. Porgandid keetsime koorega eraldi pehmeks. Koostisosad jahutada, porgandid koorida. Toores küüslauk pressida pressiga peeneks. Koostiosad valada kokku ühte anumasse ja saumikseriga lasta ühtlaseks massiks. On kohe hea leivale määrida.  Kui lasta natuke külmkapis seista tulevad maitsed rohkem esile. MAITSEB HÄSTI.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar